Inner Mama
Zwangerschapscursus - Ontspannen voorbereiden op jouw bevalling

HI MAMA,


Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Een mooie en spannende periode waarin je langzaam toegroeit naar de ontmoeting met je kindje. Wil jij je in alle rust voorbereiden op de bevalling? 

Dan is de zwangerschapscursus van Inner Mama in Haarlem iets voor jou! Tijdens de wekelijkse lessen besteden we alle aandacht aan jou; aanstaande mama en het wonder in je buik. Een moment voor jezelf en je baby waarin je leert over ademhaling, ontspanning, verbinding en vertrouwen.

We leven in een drukke tijd waarin we veel van onszelf verwachten. Ook de Corona crisis kan impact hebben op hoe jij je voelt tijdens jouw zwangerschap. Tijdens de wekelijkse groepsles van Inner Mama kom je tot rust, maak je verbinding met je lichaam en je kindje en oefenen je technieken welke bijdragen aan een goede voorbereiding op jouw bevalling. Niet zweverig maar juist nuchter en oprecht met fijne ademhalingstechnieken en eerlijke informatie over de bevalling. De lessen bevatten onder andere onderdelen uit zwangerschapsyoga, hypnobirthing en mindfulness en je leert hoe je om kunt gaan met pijn en ongemak. 


Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!


Liefs,


Puck

 
Fotocredits voor de foto op deze pagina: Danielle Veenhof Fotografie

E-mailen
Info
Instagram